Operativni Sistemi 2

 

 

Početna

Predavanja

Vežbe

Rokovi

Projektni zadatak

Studentski radovi

OS Početna Strana

Projektni zadatak za 2020/2021. Tekuca verzija dokumenta: 1.0.

Tekuca verzija dokumenta sadrzi postavku projekta koja vazi pocev od januara 2021. Radi lakseg pracenja izmena, na kraju dokumenta je dat zapisnik revizija sa navedenim izmenama u svakoj verziji. Obavezno pratiti verzije dokumenta i ostalih materijala.

Pravila za predaju projekta

Projekat se predaje iskljucivo kao jedna zip arhiva. U arhivu smestiti samo .java fajlove koji su rezultat izrade projekta. Opisani sadrzaj ujedno treba da bude i jedini sadrzaj arhive (arhiva ne sme sadrzati ni izvrsne fajlove, ni biblioteke, ni bilo kakve testove, niti bilo sta sto iznad nije opisano). Projekat je moguce upload-ovati vise puta, ali do trenutka koji ce preko e-mail liste biti objavljen za svaki ispitni rok i koji ce uvek biti pre ispita. Na serveru uvek ostaje samo poslednja predata verzija (za dati ispitni rok) i ona ce se koristiti na odbrani.
Za izlazak na ispit neophodno je predati projekat (prijava ispita i kolokvijumi su takode preduslovi za izlazak na ispit).
Nakon isteka roka za predaju projektni zadaci se brisu sa servera, pa u slucaju ponovnog izlaska na ispit potrebno je ponovo postaviti azurnu verziju projektnog zadataka.

Predaja projekta

Nepostovanje pravila za predaju projekta povlaci negativne poene.