Operativni sistemi 2

 

 

Početna

Predavanja

Vežbe

Rokovi

Kolokvijumi

Projektni zadatak

Studentski radovi

OS početna strana

Novo(20.01.2021.): Pravila predmeta za januarski i februarski rok su dostupna ovde.

Novo(27.11.2020.): Zbog najnovijeg razvoja situacije, a prema uputstvima rukovodstva Fakulteta, prinudeni smo da otkažemo održavanje kolokvijuma iz predmeta “Operativni sistemi 2” za oba odseka, SI i IR, zakazan za 6. decembar 2020.

Kolokvijumi nece biti održavani tokom semestra, a o preciznom modelu polaganja predispitnih obaveza obavesticemo vas naknadno. Najverovatniji model bice isti ili skoro isti kao onaj koji je primenjivan proletos i letos na predmetu “Operativni sistemi 1” (obaveštenje od 16. 5. 2020. je na sajtu tog predmeta), u zavisnosti od izvodivosti i daljih naredenja rukovodstva Fakulteta.

Bodovi sa prvog kolokvijuma studenata odseka SI koji su ovaj kolokvijum polagali važe, a studenti ce moci i da isprave ili nadoknade ovaj kolokvijum.Novo(28.09.2020.): Nastava u školskoj 2020/2021 ce biti održavana online preko platforme MS Teams. Nastava krece od prve nedelje. Link ka predmetu je ovde . Predavanja i vežbe ce se održavati online. Po jedan termin nedeljno ce biti za prelazak gradiva i po jedan termin za postavljanje pitanja. Svi termini ce biti snimani i dostupni tokom cele školske godine.

- Tacno vreme termina ce biti naknadno objavljeno na sajtu predmeta. Proveravajte redovno sajt.

- Polaganje kolokvijuma i ispita ce se najverovatnije održavati na standardan nacin u prostorijama fakulteta.

- Kada se završi upis bice kreirana mejling lista preko koje ce ici sva obavestenja.Pravilnik predmeta OS2 je isti kao i pravilnik predmeta OS1.

Adresa liste: IR Smer - 13e113os2@lists.etf.rs SI Smer - 13s113os2@lists.etf.rs